The 2-Minute Rule for petek tamiri

Wiki Article

Eski tip veya yeni suggestion kalorifer peteği su kaçırıyor, petek borusundan su geliyorsa veya kalorifer peteği delindiyse, kendiniz de tamir edebilirsiniz. Radyatör delik kapatma, kalorifer petek deliği kapatma, radyatör delik tamiri için hangi yapıştırıcıları kullanabileceğinizi ve yapıştırma tekniklerini aşağıda anlattık.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

parke tamiri sırasında matkapla yanlışlıkla petek borusu delindi. (T boru) tamiri veya değişimi yapılacak

Petek continues to be generating wonderful leather-based merchandise for more than 160 years. The corporate’s roots go back to the year 1855 along with a household of saddle craftsmen travelling Using the Ottoman Imperial Army opened a workshop in a small town in Macedonia.

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

İhtiyacınız kadar epoksi macunu elinizde iyice yoğurun. Delik veya çatlaktan çOkay daha büyük olacak şekilde ayarladıktan sonra; elinizle iyice yoğurarak karışımı hazırlayın. Karışımın rengi değiştiğinde kullanıma hazır demektir.

Ekiplerimiz doğalgaz tesisatı, petek tamiri ve doğalgaz ile ilgili bilumum konularda uzman personellerden oluşmaktadır; bu nedenle her türlü tesisat ve tamir işlemleriniz için bizi tercih edin.

Petek tesisatları Petek radyatör paneli üzerinde oluşan paslanma sebebiyle zaman zaman denilmektedir günümüz şartlarında yeni Petek almak için imkanlar kısıtlı olduğundan dolayı kullanıcılar genel olarak delinen peteklerin tamiratını yapmaya çalışırlar. Aslında delinen bir peteğin ekonomik ömrü ve miadı dolmuş demektir tamiratı da mümkün değil ekonomik sıkıntılar ve kısıtlamalar sebebiyle zor şartlar altında peteklerin Kullanıma devam edilmesi için tamiratı da gerekmektedir bu gibi durumlarda Nalbur veya hırdavatçılarda bulacağınız bir takım tamir kitleri ile kimyasal yapıştırıcılarla bu işlemleri yapmak mümkün ancak uzun vadeli bir çözüm değil.

Her marka alüminyum veya panel radyatörlerin bakım ve tamir işlerini özenle yapan firmamız siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunabilmeyi hedefler. Delinen radyatörleriniz için alacağınız ilaçla fazla maliyete gerek kalmadan kolayca radyatör tamiri yapılabildiğini unutmayın.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Peteğin delik olan yerini kuruttuktan sonra Sunlight correct sarı ve mavi olaral iki renkte oyun hamuru şeklindedir. İki renkten ufak parçalar koparıp birbirine karıştırıp delik noktaya içine doğru yedirerek yaparsanız oradaki sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. SAYGILARIMIZLA

Radyatör vana başlığı somunu ve yeni bir zeytin borusunun ucunu kaydırın ve yeni vanayı bağlayın.

The moment settled in Istanbul the organization selected the name Petek, which interprets as ‘honeycomb’, symbolizing the craft of your difficult Functioning honeybee. Akin into a beehive, the Petek household runs every part of the business enterprise from under a istanbul petek tamiri single roof.

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page